Mitä tehdä, jos laite katoaa tai varastetaan

Jos mobiililaitteesi katoaa tai varastetaan, voit lukita laitteen ja yrittää löytää sen. Jos laitteen noutaminen on mahdotonta, voit poistaa kaikki tiedot laitteelta. Voit hallita laitetta etänä lähettämällä komentoja laitteelle My Kaspersky -sovelluksella.

Kadonneen tai varastetun laitteen My Kaspersky -etähallintaa tuetaan vain mobiililaitteilla, joissa on Kaspersky-sovellus. Sinun on ensin määritettävä varkaudenesto-ominaisuus sovelluksessa laitteen suojaamiseksi. Jotta mobiililaite voi vastaanottaa komennon, laitteen on oltava päällä ja yhdistettynä Internetiin. Lisätietoja löydät Kaspersky Online Help -sovelluksen ohjeista .

Komennon lähettäminen mobiililaitteelle:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Napsauta käsiteltävää mobiililaitetta.

Näyttöön avautuu mobiililaitteen hallintaikkuna.

3. Napsauta <komennon nimi> -painiketta.
  4. Vahvista toiminto.

Komennon suorittamisen tila ja tulokset näkyvät Varkaudenestohistoria- osiossa.

Voit lähettää seuraavat komennot mobiililaitteelle: